Home/TC TECH erhåller order om tre ytterligare produktionssystem till befintlig kund i Taiwan

TC TECH erhåller order om tre ytterligare produktionssystem till befintlig kund i Taiwan

C TECH Sweden AB (publ) har erhållit en order om tre produktionssystem för volymtillverkning av högpresterande LGP:er till en befintlig kund i Taiwan. Kunden är en LGP-tillverkare inom premiumsegmentet som levererar komponenter till LCD-bildskärmar i storlekar som passar till mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer.

De tre systemen kommer att levereras under 2019. Samtliga är av modellen TCP 150 med roll-to-sheet-matning (RtS).

– Det här är vår största order hittills, och den är ytterligare ett bevis på att vår teknologi inkluderas i kommande generationer av mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer, säger TC TECHs vd Alexander Luiga.

Luiga betonar även den knivskarpa konkurrensen mellan aktörer inom tillverkningskedjan för LCD-skärmar, samt mellan de bolag som tar fram mobiltelefoner och bärbara datorer. Det gör att branschen nu är öppen för att ta till sig tekniska framsteg inom områden där TC TECH är väl positionerat.

TC TECH inväntar även en order om ett produktionssystem till en kund i Kina som undertecknat en avsiktsförklaring om att lägga en beställning senast i slutet av 2018, vilket har meddelats i ett tidigare pressmeddelande. Avsiktsförklaringen har nu förlängts till och med det första kvartalet 2019 efter önskemål från kunden.

By |januari 2nd, 2019|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för TC TECH erhåller order om tre ytterligare produktionssystem till befintlig kund i Taiwan

About the Author: