Home/TC TECH erhåller slutgodkännande av asiatisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

TC TECH erhåller slutgodkännande av asiatisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

TC TECH Sweden AB (publ) meddelar att bolaget har erhållit slutgodkännande av ett produktionssystem för högpresterande LGP:er till LCD-skärmar från en kund baserad i Taiwan. Systemet har levererats och installerats hos kunden under sommaren.

Ordern kommunicerades i ett PM den 1 april 2019. Därefter har leverans, installation och nu slutgodkännande av systemet genomförts enligt plan.

– Som vi meddelat tidigare satsar denna kund stort på forskning och utveckling samt produktion av LGP:er till surfplattor och bärbara datorer inom premiumsegmentet, vilket utgör ett mycket lovande segment för vår teknologi, säger TC TECHs VD Alexander Luiga.

Sedan den senare delen av 2018 har TC TECH allokerat betydande resurser för att skapa en mer robust och effektiv tillverknings- och leveranskedja. Detta börjar nu ge positiva resultat.

– Utöver en konkurrenskraftig produkt kan vi nu erbjuda en mer förutsägbar leveransprocess med kortare ledtider och större skalbarhet. Det är ett viktigt steg framåt för TC TECH som gör oss mer attraktiva i pågående och framtida förhandlingar, säger Alexander Luiga.

By |augusti 13th, 2019|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för TC TECH erhåller slutgodkännande av asiatisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

About the Author: