Home/TC TECH lanserar ny webbplats för att visa på bredden hos bolagets teknologiplattform

TC TECH lanserar ny webbplats för att visa på bredden hos bolagets teknologiplattform

TC TECH Sweden AB (publ) lanserar en ny webbplats som tydliggör att bolaget nu utökar sitt fokus till ett flertal spännande segment utöver LGP:er till kantbelysta LCD-bildskärmar. De inkluderar optiska tillämpningar som mini- och mikro-LED-bildskärmar, optisk film, VR-utrustning och frontbelysta skärmar, samt även mikrofluida applikationer inom bioteknikindustrin.

På TC TECHs nya webbplats, som nås på www.tctech.se precis som tidigare, finns information om hur bolagets teknologi för exakt replikering av mikro- och nanostrukturer kan användas inom olika tillämpningsområden.

– Som nämns i vår nyligen publicerade bokslutskommuniké för 2019 märker vi av ett växande och bredare intresse för vår teknologi. Vi tydliggör nu vårt erbjudande för att det ska bli enklare för samtliga potentiella kunder att förstå vilka fördelar som vår teknologi kan bidra med, säger TC TECHs VD Alexander Luiga.

Ett exempel på bolagets breddning till fler segment är den nyligen erhållna utvärderingsorder från en tysk underleverantör inom bilindustrin som bolaget meddelade om den 17 februari 2020.

By |februari 24th, 2020|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för TC TECH lanserar ny webbplats för att visa på bredden hos bolagets teknologiplattform

About the Author: