Home/TC TECH levererar bolagets första uppgraderade produktionssystem till Taiwan

TC TECH levererar bolagets första uppgraderade produktionssystem till Taiwan

TC TECH Sweden AB (publ) meddelar att bolaget nu levererar ett uppgraderat produktionssystem för volymtillverkning av LGP:er till bildskärmar till en taiwanesisk kund efter väl genomförda tester i bolagets lokaler i Stockholm. Installationen i Taiwan beräknas bli klar i juli.

Det uppgraderade produktionssystemet ersätter ett tidigare levererat system i enlighet med vad som kommunicerats i PM den 7 februari 2018.

Testerna av det uppgraderade produktionssystemet genomfördes för kundens räkning i TC TECHs renrum i bolagets lokaler i Stockholm. Renrummet installerades under våren och gör det möjligt att testa systemet under krävande industriella förhållanden. Bolaget har därmed haft utmärkta möjligheter att trimma in produkten inför inledningen av leveransen.

– De framgångsrika tester som vi nu har genomfört är ett kvitto på att den uppgraderade versionen av vårt produktionssystem är robust och kan tillverka LGP:er av mycket hög kvalitet. Vi kommer nu att slutföra leveransen och installationen av systemet under juli månad, säger TC TECHs vd Alexander Luiga.

By |juli 9th, 2018|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för TC TECH levererar bolagets första uppgraderade produktionssystem till Taiwan

About the Author: