Home/TC TECH erhåller order om ett produktionssystem från kinesisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

TC TECH erhåller order om ett produktionssystem från kinesisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

TC TECH Sweden AB (publ) meddelar att bolaget har erhållit en order om ett produktionssystem för tillverkning av högpresterande LGP:er till LCD-skärmar från Nicrotek Co., Ltd, en kinesisk LGP-tillverkare som ingår i SVG Optronics Tech Group. Ordern erhölls i enlighet med den avsiktsförklaring som tidigare kommunicerats.

Kunden satsar på avancerade LGP:er inom premiumsegmentet till både kinesiska och internationella tillverkare av LCD-bildskärmar. Det gör att kunden har goda möjligheter att inkludera TC TECHs teknologi i kommande bärbara datorer och surfplattor från välkända märken.

– Det här blir vår första leverans till en LGP-tillverkare i Kina, och vi kan därmed etablera vår teknologi på ytterligare en viktig marknad i Asien. Den här kunden har dessutom en utmärkt position för att kunna dra nytta av fördelarna med vår teknologi, vilket ökar sannolikheten för följdbeställningar om det första systemet fungerar väl, säger TC TECHs VD Alexander Luiga.

Leveransen av produktionssystemet förväntas kunna genomföras under kvartal 4, 2019.

LGP:er som tillverkats med TC TECHs teknologiplattform lämpar sig mycket väl för integrering i LCD-skärmar till bärbara datorer och surfplattor inom premiumsegmentet. Slutkunder som köper dessa produkter erhåller de fördelar som teknologin erbjuder i form av tunnare produkter, lägre strömförbrukning och förbättrad bildkvalitet.

By |september 23rd, 2019|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för TC TECH erhåller order om ett produktionssystem från kinesisk LGP-tillverkare till bärbara datorer och surfplattor

About the Author: